Žaidimo draugai

Rodoma:
Žaidimų Klubas Žaidimo draugai
Atnaujinta kvietimų sistema. Klausimai ir atsakymai
Prieš 11 m.
Kuo ypatinga žaidimo draugų sistema?
Prieš 11 m.
Žaidimų Klubas Galite kviesti kitus žaidėjus į žaidimą, net jei jie ir nėra jūsų one.lt ar facebook draugai. Be to, jie bus tik žaidimo draugai ir niekur kiturt, apart žaidime, neatsiras.
Prieš 11 m.
Kaip susirasti naujų žaidimo draugų?
Prieš 11 m.
Žaidimų Klubas Vis dar galite naudotis senuoju metodu: pasikviesti draugą one.lt ar facebook socialiniuose tinkluose ir dar kartą pakviesti žaidime arba pasinaudoti atnaujinta kvietimų sistema.
Prieš 11 m.
Kaip veikia žaidimo draugų sistema ?
Prieš 11 m.
Žaidimų Klubas Po žaidimo langu galite matyti visus žaidėjus, kurie žaidžia žaidimą. Galite pasirinkti, kad rodytų visus žaidėjus, tik prisijungusius arba ieškančius draugų. Kad pakviestumėte jums patikusi žaidėją, tereikia paspausti mygtuką "Pakviesti" ir sistema automatiškai nusiųs jam pranešimą su kvietimu. Kai pakviestasis priims jūsų kvietimą, pasirodys pačiame žaidime tarp kvietimų ir čia turėsite jį dar kartą pakviesti. Jei kviesite ieškančius draugų žaidėjus, jiems pranešimas nusiųstas nebus ir automatiškai, po žaidimo perkrovimo, atsiras tarp kvietimų žaidime.
Prieš 11 m.
Kodėl ant savo sienos nematau, nei vieno žaidimo draugo, pakviesto per žaidimo draugų sistemą, pranešimo?
Prieš 11 m.
Žaidimų Klubas Todėl, kad jie yra jūsų draugai žaidime, o ne socialiniuose tinkluose. Jei norite matyti jų pranešimus, turite pasikviesti juos one.lt arba facebook tinkle.
Prieš 11 m.
Žaidžiu su one.lt prisijungimais ir pasikviečiau draugą, kuris žaidžia per facebook, kodėl negaliu jo pasikviesti į one.lt draugus?
Prieš 11 m.
Žaidimų Klubas Todėl, kad jis yra užsiregistravęs facebook tinkle. Jei žaidžiate per one.lt, į šį tinklą galite pasikviesti tik one.lt vartotojus.
Prieš 11 m.
Grįžti į žaidimą „Nanoferma“
Rodoma: